Skip to content

BEMER Terápia - Bérlés kaució nélkül, kezelés otthonában

A BEMER terápia orvosi rendelőkben és klinikákon ingyenesen is hozzáférhető, de a legnagyobb hasznot a tartós otthoni alkalmazás jelenti. A BEMER kezelés napi kétszeri, alvóprogrammal kombinált alkalmazásával érhetjük el a legjobb eredményt. Otthoni kezeléssel, vásárlással, vagy akár a kaució nélkül BEMER bérlés szolgáltatásunk igénybevételével biztosítható a legegyszerűbben a 24 órás terápiás hatás.
Mivel egyhavi bérleti díjat új készülék vásárlása esetén beszámítunk a vételárba, így a bérlés kiváló kipróbálási lehetőség vásárlás előtt. A BEMER terápia hatékony lehet olyan betegségek és állapotok kezelésében, ahol a vérellátás zavarai szerepet játszanak, mint például sebgyógyulási nehézségek, csonttörések és alvászavarok.

...mindez kaució nélkül, telefonon történő ingyenes konzultációt követően azonnali szállítással.
A BEMER terápia működik. Önnél is.
A javasolt BEMER kezelés időtartama:

16 perc

Napi 2 alkalom

BEMER Bérlés Árak

Bérlés esetén három készülék közül választhat. Mindegyik készülék terápiás hatása azonos, így bármelyiket is választja, ugyanaz a már bizonytott, harmadik generációs BEMER jelkonfiguráció fogja az Ön és családja egészségét támogatni. Nem tud hibázni, bármelyik készüléket választhatja. Az idősebb, vagy gyengén látó ügyfelek számára a Classic készüléket ajánljuk, amely egy egyszerűen kezelhető, nyomógombos vezérlőegységgel rendelkezik. A Classic készülék bérleti díja a legkedvezőbb. Ez a készülék is képes vezérelni az összes kezelőegységet, de egyidejűleg csak egyet. Az alvóprogram is rendelkezésre áll, de a PRO set-tel ellentétben a Classic set nem tartalmaz fényterápiás modult. Ha megfelelő idő áll rendelkezésre a kezelésekre, ez egy költséghatékony választás lehet. 

Mind a PRO, mind pedig az EVO készülék két jeladót tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre két kezelőegység is működjön. Ez sok esetben felére csökkenti a kezelési időt, mivel egyszerre használhatja az egész testes kezelőegységet (BEMER matrac) és valamelyik intenzív kezelőegységet.  A Pro készülékhez alapáron jár a B.LIGHT fényterápiás modul, míg az EVO készüléknél a fényterápiát (BEAUTY PACK) külön díj ellenében tudjuk csak biztosítani. 

bemer classic set vásárlás
Classic Set bérlés 70 000 Ft / hónap
Nyomógombos vezérlőegység
Egyszerű kezelés
Classic vezérlőegység
 B.SPOT (korong) precíz kezelőegység
 B.PAD (sál) intenzív kezelőegység
 B.BODY (matrac) teljes test kezelőmodul
bemer pro set
Pro Set bérlés 80 000 Ft / hónap
Érintőképernyős vezérlőegység
Egyszerre 2 kezelőegység egyidejű működtetése
 Pro vezérlőegység
 B.SPOT (korong) precíz kezelőegység
 B.PAD (sál) intenzív kezelőegység
 B.BODY (matrac) teljes test kezelőmodul
 B.LIGHT (fényterápiás applikátor) a bőr kezeléshez
bemer pro evo bérlés vásárlás
Evo Set bérlés 100 000 Ft / hónap
Érintőképernyős vezérlőegység
Egyszerre 2 kezelőegység egyidejű működtetése
EVO vezérlőegység
 B.SPOT EVO (korong) precíz kezelőegység
 B.PAD EVO (sál) intenzív kezelőegység
 B.BODY EVO (matrac) teljes test kezelőmodul
 Beauty Pack igényelhető, ára: + 20 000 Ft

Csonttörés

A BEMER terápia alkalmazása hozzájárul a csontok gyógyulásához, mivel fokozza a vérkeringést és a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Ez a speciális fizikai érterápia a mikrokeringést és a gyógyulási folyamatokat serkenti egy különleges jelstruktúra segítségével. Fontos megérteni, hogy a BEMER kezelés nem gyógyítja a csonttörést önmagában, hanem támogatja a szervezet saját gyógyító folyamatait. Például enyhíti a gyulladást és elősegíti a sérült szövetek táplálását, ezzel hozzájárulva a csontok természetes összeforrásához.

Fülzúgás

A fülzúgás különböző egészségügyi problémák eredményeként jelentkezhet, mint például szív-, érrendszeri-, idegrendszeri problémák, illetve cukorbetegség vagy magas vérnyomás. Időnként azonban előfordulhat, hogy nem sikerül azonosítani a fülzúgás okát. Tudjuk, hogy a belső fül megfelelő vérellátása és keringése elengedhetetlen a hallás és az egyensúly fenntartásához.

Álmatlanság

A kimerült betegek számára különösen kedvező lehetőség a BEMER kezelés otthoni alkalmazása, mely pozitív hatást gyakorol az elalvásra és az alvás minőségére. Bérlés igénybevételével az alvóprogramot is használhatja. Miközben Ön alszik, a BEMER matrac  időveszteség nélkül tudja javítani a mikrokeringését. A BEMER alvóprogram mindhárom készülékkel természetes módon javítja a mikrokeringését.

Asztma

A BEMER  terápiával hatékony módon lehet támogatni az asztma kezelését. A mikrokeringés javításával növelhető a szövetek oxigénfelvétele, és elősegíthetők a gyógyító fehérjék termelődése. Az allergiák olyan reakciók, amelyekben az immunrendszer túlzott választ ad bizonyos anyagokra. Az atopikus allergiás megbetegedések, mint például a neurodermatitis, allergiás nátha és allergiás asztma, egyre gyakoribbak a környezeti tényezők hatására.

 

BEMER Matrac és alvóprogram

bemer matrac ár
bemer kezelés ára
bemer ágy ára
Miért érdemes a BEMER matracot használni?

Az alvás kulcsfontosságú szerepet tölt be az emberi életben, elengedhetetlen a test és az agy megújulásához. Az alvás minősége és mennyisége jelentős mértékben hatással van az életminőségre, az egészségre és a teljesítőképességre. Éjszaka a szervezet átirányítja a vérkeringést a belekbe, a májba és más létfontosságú szervekbe, amely folyamat elősegíti a hormonok és az immunrendszer hatékony működését. Ily módon a test képes regenerálódni, megszabadulni a méreganyagoktól, és készen áll a következő napra.

Amennyiben a vérkeringés nem megfelelő, az értékes tápanyagok hatékony elosztása akadályozott, ami a rossz minőségű alvás és a fáradtság érzetéhez vezethet, amíg a test nem pihent megfelelően. A kiegyensúlyozott alvás minősége elengedhetetlen az egészséges vérkeringés szempontjából, mely hatással lehet a munkavégzésre, hangulatra és fizikai teljesítményre.

Mind a BEMER Pro, mind a BEMER Classic, mind pedig a BEMER EVO rendelkezik a BEMER alvóprogrammal, amely természetesen javítja a mikrokeringést alvás közben. Ezáltal a BEMER matrac használata hozzájárulhat az alvás minőségének és a mikrokeringés javulásának, ami pozitív hatással lehet az általános egészségi állapotra és teljesítményre. A BEMER bérlés remek lehetőséget nyújt az alvóprogram kipróbálására.

Sajnos, egyre növekvő számú embert érint az alvászavar, melyet számos komoly betegséghez lehet kapcsolni, mint például hormonális rendellenességek, idegrendszeri problémák, keringési rendellenességek, depresszió vagy allergiás megbetegedések, sőt, akár az öregedési folyamatot is felgyorsíthatja. Az alvási nehézségek változatosak, beleértve az elalvás nehezítését, korán ébredést, kis zajra való ébredést vagy hosszantartó álmatlanságot.

Az alváshiány hatásai széleskörűek: negatív hatással van a teljesítőképességre, növeli a balesetek kockázatát, és gyengíti az immunrendszer működését. Tudományos vizsgálatok alátámasztják, hogy hosszú távú alváshiány növeli a stroke veszélyét. Az inszomnia egy olyan állapot, amely legalább egy hónapon át tartó álmatlanságot, napközbeni mentális kimerültséget, stresszt és/vagy álmosságot okoz. Az emberek legalább egyharmada, sőt akár a népesség 65-66 százaléka is küzd az álmatlanság tüneteivel, melyek jelentős hatással lehetnek az életminőségre és a mentális egészségre.

Az alvászavar kiváltó okai változatosak:

  • Stresszes életmód
  • Nem megfelelő táplálkozás
  • Túlzottan nagy mennyiségű élénkítőszer használata
  • Belső feszültségek
  • Endokrin rendellenességek
  • Vizeletürítési problémák
  • Légzési nehézségek
  • Szív- és érrendszeri problémák
  • Emésztési zavarok

Ezeknek a tünetei:

  • Hangos horkolás alvás közben
  • Éjszakai felriadások
  • Gyakori ébredés, átalvási nehézségek
  • Alvajárás
  • Nyugtalan érzés a végtagokban
  • Fogcsikorgatás
bemer ágy

Kiegészítő kezelésként a következő problémákhoz is alkalmazható:

Az sclerosis multiplex (SM) egy tartós betegség, amely a központi idegrendszer fehérállományában gyulladást okoz. Általában fiatal korban mutatkozik meg, és mintegy felénél tartós rokkantságot eredményez. A betegség tüneteinek lassításában és a fizikai állapot javításában hatékony lehet. A BEMER terápia az SM kezelésének egyik leghatékonyabban tanulmányozott és orvosi eredményekkel alátámasztott módszere. Bár a betegséget teljesen nem lehet gyógyítani, a BEMER sokak számára képes tünetmentes életet biztosítani, ami kiemelkedő előnyt jelent. Amennyiben Ön is sclerosis multiplex beteg, érdemes minél hamarabb kipróbálni a BEMER terápiát.

Az egészségtelen táplálkozás, a mozgáshiány, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, az elhízás és a stressz mind negatívan befolyásolhatják a férfi hormon- és spermatermelést. Az elmúlt fél évszázadban a férfiak spermiumszáma közel a felére csökkent, ami azt jelenti, hogy a természetes teherbeesés esélye is csökkent. A kutatások azt mutatják, hogy kiemelt szerepe van a nemzőszervek megfelelő véráramlásának. Például, a herék visszértágulata, az úgynevezett varikokele, gyakori probléma a meddőséggel küzdő férfiaknál. A heréktől a szív felé vezető vénák túlzott nyomást gyakorolnak a környező apró erekre, ezzel rontva a megfelelő friss véráramlást a herékbe. Ennek a mikrokeringési zavarnak negatív hatása lehet a férfi termékenységre. Ezen mikrokeringési problémák összefügghetnek más betegségekkel is, például a cukorbetegséggel, amely szintén befolyásolhatja a teherbeesés esélyeit. Bár az ok-okozati kapcsolat még nem teljesen tisztázott, valószínűleg mindkét irányban hatás van jelen. Ebből kifolyólag rendkívül fontos az alapbetegség megfelelő kezelése és ellenőrzése.

Az asztma bronchiale egy olyan légzőrendszeri állapot, amelyet a hörgők gyulladása és görcsös összehúzódása okoz, kiváltva nehézlégzést, fulladást, köhögést és mellkasi nyomást.

Bár a BEMER mágneses terápia támogathatja a tünetek enyhítését és az oxigén felszívódásának fokozását, nem helyettesítheti az asztma bronchiale szakszerű orvosi kezelését. Az asztma bronchiale általában inhalációs szteroidokkal, hörgőtágítókkal és más gyógyszerekkel kezelhető, amelyeket csak orvosi felügyelet mellett szabad alkalmazni.

Az allergiás tünetek és az atopikus allergiás megbetegedések hátterében több tényező is állhat, és az ezekre adott reakció egyedi lehet. Az allergiás tünetek kezelése és az atopikus allergiás megbetegedések kezelése szintén az orvosi irányítás és tanácsadás mentén zajlik, beleértve a megfelelő gyógyszerek alkalmazását, az allergének elkerülését és egyéb terápiás lehetőségek figyelembevételét.

A fokozott vérkeringés pozitív hatást gyakorol a szervezet egészére, és sokaknál javulást eredményezhet a merevedési problémák terén is. Az erektilis diszfunkció, amely súlyosan befolyásolhatja a szexuális együttlét örömét és minőségét, globálisan több millió embert érint, különösen az idősebb férfiakat.

A merevedési zavar leggyakoribb okai között szerepelnek a keringési rendellenességek, melyeket magas vérnyomás, cukorbetegség és stressz is okozhat. Az idegrendszeri, anatómiai és hormonális tényezők is hozzájárulhatnak a problémához. A pontos diagnózis felállításához a kórtörténet és további fizikai, valamint pszichiátriai vizsgálatok szükségesek.

Ez egy mellékhatásoktól mentes lehetőség a merevedési problémák kezelésére, mind a férfiak, mind pedig a nők esetében. A terápia hatékonyan fokozza az egész test mikrokeringését, serkenti az alsó hasi véráramlást és növeli a nemi szervek érzékenységét.

A BEMER egy fizikai érterápia, mely elektromágneses mezők segítségével elősegíti a vérkeringés javulását a szervezetben. A bérlés lehetősége különösen hasznos lehet az agyvérzésen átesett páciensek számára, mivel a kis erekben növeli a véráramlást, ezzel elősegítve az oxigén és tápanyagok szövetekhez és az agyhoz jutását. Ez hatékonyan helyreállítja a mikrokeringést és támogatja az immunrendszer működését, enyhítve a stroke okozta káros hatásokat. Egy tanulmány kimutatta, hogy a BEMER terápia jelentősen csökkentheti a stroke utáni fájdalmat és hozzájárulhat a betegek életminőségének javulásához.

Az alkalmazása során különleges elektromágneses jeleket használnak, amelyek befolyásolják a sejtek anyagcseréjét és keringését. Ez elősegíti a szervezet saját szabályozó rendszerének aktiválását, így lehetőséget teremtve a sejtek működésének javítására, a gyulladás csökkentésére és a fájdalom enyhítésére. Fontos tudni, hogy a BEMER kezelés nem helyettesíti az orvosi beavatkozást, hanem azt kiegészíti.

Fontos hangsúlyozni, hogy minden betegségnél szükséges az egyedi terápiás megközelítés. Bár a BEMER terápia hatásos lehet bizonyos reumás megbetegedések esetében, más helyzetekben más kezelési módszerek lehetnek hatékonyabbak. Ezért elengedhetetlen, hogy minden egyes beteg esetében egyedi értékelés történjen a megfelelő terápiák kiválasztásához, és ezeket az orvossal közösen határozzuk meg.

Azoknak, akik perifériás idegeik sérülése miatt érzékenyek a fájdalomra, szurkálásra, égésre vagy zsibbadásra a kézben és a lábban, a BEMER terápia lehetőséget kínál a javulásra. A terápia néhány hét alatt képes javítani a bőr alatti mikrokeringést és az immunrendszer működését, csökkentve a kellemetlen tüneteket és felgyorsítva a sebgyógyulást. A fizikai érterápia kiegészítő megoldást nyújthat az anyagcsere-betegségek, például a cukorbetegség kezelésében és a metabolikus szindróma megelőzésében. Azok számára, akik nem szeretnének rendszeresen kezelésekre járni vagy eszközöket vásárolni, a BEMER bérlés jó alternatíva lehet.

Fontos megérteni, hogy a perifériás idegek sérülésének hatékony kezelése magában foglalja a kiváltó okok kezelését is. Ugyanakkor a BEMER terápia tüneti enyhítést kínálhat a betegek számára, különösen azoknak, akik a tüneteiket szeretnék csökkenteni gyógyszermentes módon.

Fontos hangsúlyozni, hogy minden betegségnél szükséges az egyedi terápiás megközelítés. Bár a BEMER terápia hatásos lehet bizonyos reumás megbetegedések esetében, más helyzetekben más kezelési módszerek lehetnek hatékonyabbak. Ezért elengedhetetlen, hogy minden egyes beteg esetében egyedi értékelés történjen a megfelelő terápiák kiválasztásához, és ezeket az orvossal közösen határozzuk meg.

Az ingerlő jelekkel támogatja a kis vérerek rugalmasságát és sebességét, ezzel együtt javítva az érmozgást. Ennek révén hatékonyabbá válik a gyógyszerek célba juttatása a fájdalomforrásokhoz, és fokozódik a hajszálerekben zajló vérkeringés. Azonban ennek a módszernek az előnyei jóval szélesebb spektrumot ölelnek fel. A fokozott vérkeringés lehetővé teszi az oxigén és tápanyagok hatékonyabb szállítását a sejtekhez, és segít a szervezet méreganyagoktól való megtisztításában. Az ingerlő jelek bevitelét elektromágneses mezők segítségével valósítják meg. Amennyiben elkerülné a rendszeres kezeléseket vagy a beruházást egy készülékbe, a BEMER bérlés remek megoldást nyújthat.

Az egészségügyi problémák, mint például az ízületi gyulladás, gyakran nem azért alakulnak ki, mert a szervezet szabályozási rendszere hibásan működik, hanem inkább azért, mert a szabályozó mechanizmusok nem megfelelően vagy időben működnek. Azonban a BEMER mágneses terápia képes támogatni a szervezet saját szabályozási rendszerének aktiválását, javítva ezzel a szövetek vérkeringését és elősegítve a gyógyulást.

Az új BEMER érterápia speciális eszközöket alkalmaz, amelyek a mikrokeringés szabályozó mechanizmusait serkentik, amikor zavar vagy betegség áll fenn. A legújabb kutatások azt mutatják, hogy megfelelően időzített ingerlő jelek hatékonyan képesek befolyásolni a véráramlást a szövetekben, ahol korlátozottság vagy zavar tapasztalható. Ezek az ingerlő jelek segítik a szövetsejtek oxigén- és tápanyagellátását, csökkentve ezzel az ízületi gyulladás okozta fájdalmat.

A fülzúgás egy tünet, amelyben a fülben kellemetlen vagy zavaró hangokat hallunk, mint például zúgást, surrogást vagy más hasonló hangokat. Ennek az állapotnak számos kiváltó oka lehet, beleértve bizonyos szívbetegségeket, érrendszeri rendellenességeket, idegrendszeri problémákat, cukorbetegséget vagy magas vérnyomást. Ugyanakkor vannak olyan esetek is, amikor a fülzúgás okai nem egyértelműek. A fülzúgás kialakulásához elengedhetetlen a megfelelő vérellátás és mikrokeringés a belső fül területén, amely fontos szerepet játszik a hallás és az egyensúly fenntartásában. Ezen belül a belső fül vérellátásának zavara akár stresszreakciókra is visszavezethető, amelyek szintén fülzúgást okozhatnak. A BEMER bérlés egy lehetséges módja lehet a fülzúgás enyhítésének. Mivel mindannyian mások vagyunk, így nem létezik mindenki számára 100%-os megoldás, viszont néhány rossz tapasztalat alapján nem szabad azt gondolni, hogy a BEMER terápia átverés, legtöbbször csak több időt kell adnunk a kezelésnek. Sok probléma nem egyik napról a másikra alakult ki, így azok gyógyulásához is türelemmel kell állnunk.

A BEMER mágnesterápia aktiválja a szervezet saját öngyógyító mechanizmusait és megerősíti az immunrendszert, így széles körű fájdalomcsillapító kezelési lehetőségeket kínál, amelyek hozzájárulhatnak az egészségi állapot javításához. Az orvosi és terápiás intézmények egyre inkább alkalmazzák ezt a módszert a betegségek tüneteinek enyhítésére. Különösen hasznos lehet ez a terápia a kimerült betegek számára, akik számára a megfelelő alvás minőségének javítása jelentős segítséget nyújthat. A BEMER bérlés lehetőséget teremt arra, hogy otthoni környezetben is elvégezzék a kezelést, így a pihenő időszakban is folytathatják a gyógyulási folyamatokat a BEMER segítségével.

Az alvás kulcsfontosságú a test és az agy regenerálódásához. Az alvás minősége és mennyisége erősen befolyásolja az életminőséget, az egészséget és a teljesítőképességet. Éjszaka a vérkeringés átirányul a fontos szervekhez, támogatva a hormonok és az immunrendszer hatékony működését, aminek eredményeként a test regenerálódik és frissül a következő napra. A zavart vérkeringés akadályozza a tápanyagok hatékony elosztását, ami rossz alváshoz és fáradtsághoz vezet. Az egészséges vérkeringéshez elengedhetetlen a kiegyensúlyozott alvás, amely befolyásolja a munkavégzést, hangulatot és fizikai teljesítményt.

Kérdése van a terápia vagy a bérlés kapcsán? Üzenetben is felteheti:

+36209145729

bemer bérlés